Holsted
migogvejen - læses gratis Vi elsker Brørup Vi elsker Holsted Vi elsker Rødding Vi elsker Vejen

Som omtalt tilbage i februar skal flere rundkørsler ryddes for kunst og træ af hensyn til trafiksikkerheden.

 

(læs videre under annoncen)

KK-Partner---bund---rettet.jpg

(tryk på KK Partner, der finder løsninger med bl.a. edb)

 

 

 

Det første synlige tegn kan nu ses i Holsted.

Søren Larsens skulptur i rundkørslen nord for Holsted er flyttet til Holsted Golfklub fra rundkørslen på Nørregade/Bengårdsvej/Energivej.

Af trafiksikkerhedsmæssige årsager blev Vejen Kommune af Syd- og Sønderjyllands Politi opfordret til at vurdere på eksisterende kunstværker i kommunens rundkørsler, og det har altså nu resulteret i, at skulpturen er flyttet til en ny placering ved Holsted Golfklub, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

- Skulpturen er lavet af afdøde Søren Larsen, der blandt andet også har taget initiativ til Holsted Golfklub, fortæller Hanne Gerken fra Holsted Lokalråd og finder placeringen ideel.

- Holsted Lokalråd fik en henvendelse, om vi ville tage skulpturen, da det var besluttet, at den skulle væk. Jeg kendte til baggrunden, og jeg syntes, den skulle til golfklubben, hvor der også står andre skulpturer, han har lavet, forklarer Hanne Gerken.

Formanden for udvalget for teknik & miljø i Vejen Kommune, Vagn Sørensen (V), er glad for, at skulpturen har fået en ny placering.

- Når den nu ikke længere kunne stå i rundkørslen, er det fint, at den kan stå ved golfklubben, hvor mange mennesker jo har deres gang og kan få fornøjelse af at se på den.

Ifølge Hanne Gerken var der flere placeringer i spil, men at valget altså faldt på golfklubben, som gerne ville have den stående.

- Jeg synes, at når han har lavet den, så skulle den stå her, hvor han har slået sine folder, noterer Hanne Gerken i pressemeddelelsen.

Vejen Kommune er samtidig i dialog med Holsted Lokalråd om, hvordan rundkørslen i stedet skal udsmykkes.

Flere rundkørsler i kommunen skal også ryddes - de er alle omtalt i https://migogvejen.dk/holsted/3197-rundkorsler-skal-ryddes

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

 

Allerede i februar skrev migogvejen om rundkørslerne, der skal ribbes for kunst og træer:

https://migogvejen.dk/holsted/3197-rundkorsler-skal-ryddes

 

skulptur golfklub pr

Skulpturen står nu ved Holsted Golfklub. (Foto: Vejen Kommune)

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft