Navne
Her er plads til din annonce - top LLN Press - top - kalender

Det er nu mere end 25 år siden, Theodor Starup, Hovborg, startede som frivillig indenfor DBU-fodbolden.

 

(læs mere under annoncen)

Vejen Gymnasium og HF

 

 

En indsats, der blev markeret ved et internt DBU-arrangement i Rødding Centret torsdag aften.

- Han er en rigtig god ambassadør for os, noterede formanden for regionen, Jens Chr. Hansen, ved overrækkelsen af hæder, gave og blomster.

Theodor Starup startede som en del af fodboldpatruljen i det, der dengang hed JBU, og er altid klar til at række en hjælpende hånd, når der f.eks. skal overrækkes medaljer til finaler eller i det hele taget repræsentere DBU.

Jubilaren har været aktiv i flere forskellige udvalg. I dag sidder han i både »børnegruppen« og »vintergruppen«.

- Theodor Starup er også en meget loyal klubmand i Hovborg, noterede Jens Chr. Hansen.

Han startede med at spille fodbold i 1970 og har siden 1982 siddet i bestyrelsen og har både været formand, kampfordeler og opkridter.

(Foto: LLN Press©)

 

 

Anna-Sofie Arendt stopper som sognepræst i Gesten.

Hun skriver på kirkens Facebook-side, at hun er blevet udnævnt til sognepræst i Seest fra 1. december.

Hun forlader sognet i Gesten efter 11 år.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

 

 

 

Med et lille skævt smil kunne folketingsmedlem Anni Matthiesen (V) på fløjen af midterbordet modtage deltagernes hyldest ved aftenens opstillingsmøde i Vejen-kredsens Venstre.

 

(læs mere under annoncen)

Martinsen - ny

 

 

Otte navne med forslag var lagt frem, da kredsen, der dækker Vejen og Billund Kommuner, skulle vælge sin kommende kandidat, og på alle stod der Anni Matthiesen.

Derfor var der ikke tale om et valg, snarere en kåring.

Det kom naturligvis ikke uventet, og kredsen fandt det heller ikke nødvendigt at komme med anbefalinger af hende. Der blev gået direkte til at komme med forslag, og Anni Matthiesen fortsætter.

(Foto: LLN Press©)

 

 

»Platform« hjælper blandt andet kontanthjælpsmodtagere tættere på arbejdsmarkedet.

En af dem er Mads Gornitzka (billedet), der drømmer om et fleksjob på det nye bibliotek.

 

(læs mere under annoncen)

Martinsen - ny

 

 

 

Motorsaven æder sig langsomt, men sikkert, gennem klyngen af mindre træer og buskads.

Bunken med afklippede grene bliver slæbt væk, og endnu et stykke bevoksning er ryddet. De seneste mange uger og også de næste mange bruger borgere i Platform et par timer hver fredag formiddag på at forskønne det grønne område med skøjtesøen på Præstevænget i Vejen.

Målet er at gøre området til et rekreativt sted blandt andet for de beboere, der flytter ind i lejlighederne, som er under opførelse tæt på det grønne område.

Platform har et tæt samarbejde med afdelingen for Teknik og Miljø i Vejen Kommune, og de to afdelinger talte sammen om, hvorvidt de kunne udvikle på fælles løsninger til gavn for begge parter.

Platform har, ifølge Sune Grinderslev, der er koordinator i Platform, behov for opgaver, der er i det almene samfund, og som skaber værdi for de borgere, der er i forløb i Platform, og Teknik og Miljø har behov for samarbejdspartnere i forhold til forskellige projekter.

Det betyder, at Platform blandt andet har været med til at etablere den nye hundeskov i Vejen og nu altså er i gang med endnu en naturpleje-opgave.

Mads Gornitzka er en af dem, der er tilknyttet Platform.

Han er 27 år og har været i arbejdsprøvning flere gange. Han har gennemført første år af en grafisk uddannelse, men med diagnosen skizofreni har han det svært med for mange krav.

- Der skal ufatteligt lidt til for at stresse mig. Men her kan jeg yde det, jeg kan. Der bliver taget hensyn, og det har hjulpet mig til, at jeg er blevet meget mere mødestabil, konstaterer Mads Gornitzka i en pressemeddelelse fra Vejen Kommune.

Platform er et beskæftigelsestilbud, der oprindeligt var målrettet førtidspensionister.

Nu er tilbuddet også for borgere på kontanthjælp og i ressourceforløb, hvor målet er at få dem tættere på arbejdsmarkedet eller en uddannelse.

- Vi opstiller forløb, hvor borgerne kan arbejde med de psykiske udfordringer, de har, som påvirker deres evne til at indgå i en arbejdsmarkedssammenhæng eller en uddannelsessammenhæng. Her oplever de, at det faktisk betyder noget, om de kommer eller ej, siger Sune Grinderslev.

Arbejdet ved skøjtesøen kommer sandsynligvis til at stå på de næste mange måneder og er et supplement til de mange andre aktiviteter, som borgerne kan deltage i i forbindelse med deres forløb i Platform.

- Vi tager udgangspunkt i den enkelte borger, og hvordan vi bedst kan hjælpe vedkommende til at udvikle sig, tilføjer Sune Grinderslev.

Udgangspunktet i borgernes evner og interesser har også været medvirkende til, at der er oprettet en lille gruppe for borgere, der interesserer sig for IT og teknik. Her er Mads Gornitzka også med.

- Det er ekstremt fedt. Jeg er pc-nørd, jeg spiller og fumler med computere. Det har aldrig været noget, jeg har brugt til noget, men vi er nogle, der kan det, og det har været fedt at opleve det samarbejde og sammenhold, der er i gruppen, forklarer Mads Gornitzka.

Gruppen har blandt andet lavet en video fra skøjtesøen, hvor hver enkelt medlem har budt ind med sin viden og kunnen.

For Mads Gornitzka har Platform været med til at tydeliggøre, hvad han gerne vil med sit liv rent arbejdsmæssigt.

- Jeg vil gerne være biblioteksassistent på det nye bibliotek. Måske i caféen derovre først, men jeg drømmer om at få et fleksjob, hvor jeg kan hjælpe til med IT og sætte bøger på plads. Det her er små skridt på vejen, men skridt der er vigtige for mig.

(Fotos: Vejen Kommune)

 


Fakta: Platform er forankret i Socialpsykiatrisk Center men er udviklet som beskæftigelsestilbud for borgere med psykiatriske problemstillinger i et samarbejde mellem Socialpsykiatrien og jobcenteret.

 

mads gornitzka 2

Der er mange timers arbejde endnu, før området er ryddet og gjort anvendeligt.

 

 

 

 

 

Lasse Iversen Hansen er tiltrådt som ny administrerende direktør i Penta Advokater A/S med kontor i Vejen.

 

(læs mere under annoncen)

Skaarups Auto

 

54-årige Lasse Iversen Hansen kommer fra en stilling som Director og Business Unit Leader i Deloitte, hvor han har været ansat i 12 år.

Før det var han leder af Børne- og Kulturområdet i Varde Kommune.

- I Penta Advokater leverer vi ydelser af meget høj kvalitet, og vi udvider konstant vores markedsområde. Vores nuværende succes i markedet beror særligt på, at vi har formået at opbygge brede og dybe kompetencer inden for vores specialer. Kunderne har med rette høje forventninger til vores ydelser, og dem indfrier vi netop, fordi vi grundet vores størrelse og dygtige medarbejdere altid kan stille med et stærkt hold, siger Penta Advokaters bestyrelsesformand, Helge Busk, i en pressemeddelelse.

- Med ansættelsen af Lasse Iversen Hansen har vi fået en særdeles kompetent direktør, der har en bred ledelsesmæssig erfaring og blandt andet har beskæftiget sig med transformering af virksomheder, økonomistyring, digitalisering, interne udviklingsprojekter og markedsføring, så vi har fuld tillid til, at han kan sikre, at Penta Advokaters gode udvikling fortsætter Helge Busk.

- Penta Advokater er en spændende virksomhed med en interessant historie, og jeg er glad for den tillid, bestyrelsen har vist mig. Advokatbranchen er præget af hård konkurrence, og en af konkurrenceparametrene er medarbejdernes viden, og det ligger mig meget på sinde at sikre, at medarbejderne løbende udvikles, så vi har det rigtige hold og de rette kompetencer, siger administrerende direktør Lasse Iversen Hansen bl.a. i pressemeddelelsen.

Penta Advokater beskæftiger 75 medarbejdere og har kontorer i Vejen, Esbjerg, Grindsted, Kolding og Ribe.

(Foto: PR-foto)

 

Gert Jørgensen, Holsted, har i morgen 25 års jubilæum hos Moldow A/S.

 

(læs mere under annoncen)

Franks Tøj

 

 

Gert Jørgensen er uddannet klejnsmed og har, siden han kom til virksomheden, arbejdet indenfor sit fagområde.

De seneste år har han været tilknyttet virksomhedens ventilatorafdeling og er i dag ansvarlig for præcisionsarbejdet med opspænding af lejer og aksler til ventilatorerne.

Udover det faglige arbejde deltager han også aktivt i virksomhedens arbejde indenfor sikkerhedspolitik og -procedurer, ligesom han ofte er bindeleddet til de eksterne virksomheder, som udfører reparations- og servicearbejde i virksomheden.

- Gert er en meget vellidt og afholdt medarbejder, som nyder stor respekt hos både ledelsen og sine kollegaer for blandt andet sin sans for deltaljer, omhyggelighed og hjælpsomhed, lyder det fra virksomheden.

Dagen markeres internt i virksomheden og i familien.

(Foto: PR-foto)

 

 

Klaus Kildemand (A) siger farvel til byrådet - for en periode.

 

(læs mere under annoncen)

MCSyd

(hvis det gælder motorcykler, så tryk på annoncen)

 

 

 

- I oktober og november skal jeg ud og rejse med arbejdet, og derfor søger jeg fritagelse for byrådsarbejdet i den periode, fortæller Klaus Kildemand til migogvejen.

Han forklarer, at byrådet formelt skal godkende, at han kan fritages for arbejdet, så der kan indkaldes en suppleant.

- Reelt skal jeg af sted fire gange på hver gang 1-2 uger, så nogle gange vil folk kunne møde mig herhjemme i weekenderne, men det er jo ikke der, der politiske arbejde i byrådsregi foregår, noterer Klaus Kildemand.

Han er ansat ved forsvaret og skal rundt til nogle af de steder, hvor de danske soldater gør tjeneste, og han skal bl.a. ud og arbejde med sikkerheden.

- Jeg når lige at være med til budgetforhandlingerne, inden jeg skal af sted, men jeg når ikke selve afstemningen, konstaterer Klaus Kildemand.

Suppleant for Klaus Kildemand er Kjeld Thorsen fra Fæsted.

(Foto: LLN Press)

 

 

Mikkel Nederby går helt nye veje, når han nu afslutter sin kontoruddannelse hos DBU Jylland i Glejbjerg.

 

(læs mere under annoncen)

Franks Tøj

(hvis det gælder tøj, fodtøj eller vin, så er det en god ide at trykke på annoncen)

 

 

Fodbold har altid fyldt meget i nu 23-årige Mikkel Nederbys liv, men fra næste uge bliver en del af dagens timer med fodbold ændret til design på SDU – universitet i Kolding.

- Jeg har haft to rigtig gode år her Glejbjerg, og jeg fortsætter nu med at læse designkultur, fortæller Mikkel Nederby, Rødding.

Han har de seneste to år været elev hos DBU Jylland Region 4 i Glejbjerg, men siger nu farvel til fodbolden som erhverv.

- Det har været to rigtig spændende år, hvor jeg har fået et indblik i, hvordan fodbolden er bygget op udenfor sidelinjen og arbejdet med bl.a. planlægning af turneringer, dispensationer og karantæner, noterer Mikkel Nederby.

Han glæder sig over nu at have uddannelsen i hus, og han følger faktisk sin plan.

- I stedet for at holde sabbat efter gymnasiet søgte jeg og fik elevpladsen her og har i givet fald det at falde tilbage på, hvis det er. Planen om at starte på den treårige uddannelse på SDU har faktisk været der hele tiden, konstaterer Mikkel Nederby.

Han siger dog ikke farvel til fodbolden. Han fortsætter som dommer og har også ambitioner om at rykke op i rækkerne og samtidig blive linjedommer.

(Foto: LLN Press©)

 

En Stafet for livet kan ikke afvikles uden frivillige.

 

(læs mere under annoncen)

CS Pølsemageri - smørrebrød

(mangler du inspiration til maden i weekenden, så tryk på annoncen)

 

 

I formiddag var Dina Stubbe, formanden for Stafet For Livet Vejen, forbi GF1 på Vejen Business College for at overrække fem unge fyre et bevis/diplom for frivilligt arbejde udført ved opsætningen af Stafet For Livet sidste fredag.

- De fem unge gutter/mænd var rigtige gode til at udføre det arbejde, der blev stillet dem, og var positiv for arbejdet med at hjælpe de ansvarlige for logistik og el-holdet. De skal vide, det er en kæmpe hjælp for os i styre- og arbejdsgruppen, at der er nogen, der har mod på at hjælpe os med opsætningen, og de er velkommen på holdet igen i 2020, siger Dina Stubbe til migogvejen.

Ved overrækkelsen af beviserne var det dog kun Rasmus Hänel Hansen, der var til stede, da de fire andre var ude i byen og lave projekt.

De fem frivillige var Niroshan Srirangathurai, Emil Knudsen Kristensen, Rasmus Hänel Hansen, Jeppe A.F Rasmussen og Tom Adrianus Fransiscus Linschoten.

(Foto: Privatfoto)

 

stafet bevis

 

 

Henrik Nissen, Holsted, kan torsdag fejre 25 års jubilæum hos Moldow A/S.

 

(læs mere under annoncen)

Ide Centret

 

- Henrik Nissen har gennem årene varetaget opgaver i flere af virksomhedens afdelinger, hvor han altid har ydet sit bedste og været firmaets mand, uanset hvilke opgaver han er blevet tildelt, lyder det fra firmaet.

Han har altid været åben for nye udforinger, og det var derfor naturligt, at han blev omdrejningspunktet, da virksomheden besluttede at investere i ny skæreteknologi i form af en fiberskærer.

Derfor er Henrik Nissen i dag ansvarlig for driften af fiberskæremaskinen og optimering af skæreprogrammerne.

- Henrik er en meget vellidt og afholdt medarbejder, som nyder stor respekt hos ledelsen såvel som kollegaerne. Dette blandt andet for sin store arbejdsindsats, velvillighed til altid at hjælpe samt sit engagement i firmaet og sine kollegaer. Han er en vigtig person for forskellige aktiviteter i virksomheden, som eksempelvis personaleforeningen, firmaets bowlinghold og firmaholdene til det årlige julefodboldstævne i Medius Holsted.

Dagen markers internt i virksomheden og i familien.

 

Efter valget og regeringsskiftet er der også skiftet på ordførerposterne, og det lokale folketingsmedlkem, Troels Ravn (S), er nu skiftet til posten som skatteordfører.

 

(læs mere under annoncen)

MCSyd

(tryk på annoncen, når det gælder motorcykler)

 

 - Jeg har i denne uge som skatteordfører været på min første arbejdstur til det vestjyske med skatteminister Morten Bødskov, fortæller Troels Ravn til migogvejen.

- En opmuntrende og interessant tur og et møde med særdeles kompetente medarbejdere og et toptunet erhvervsliv, noterer Troels Ravn.

- I Ribe fik vi en grundig rundvisning hos Skattestyrelsen - en topmoderne organisation, som nu tæller 300 medarbejdere. Skat er jo en livsnerve i vores velfærdssamfund, og jeg var rigtig glad for at høre, hvordan opkrævning af skatter og arbejdet med årsopgørelsen i meget høj grad i dag bygger på tillid og tryghed mellem borgere, virksomheder og myndighed. Vi opkræver over 500 milliarder kroner i personskatter, hvilket dækker mere end halvdelen af statens indtægter, og Skattestyrelsen i Danmark råder over verdens mest brugervenlige personskattesystem, lyder det fra Troels Ravn.

- Opmuntrende var det også at høre, at udflytningen af de mange statslige arbejdspladser til Ribe er gået godt. Medarbejderne trives i den gamle amtsgård i Ribe, og styrelsen har ikke problemer med at rekruttere kvalificeret arbejdskraft.

- Med posten som Socialdemokratiets skatteordfører tager jeg fat på et nyt arbejdsområde i Folketinget. Jeg har hidtil arbejdet mest med undervisning-, uddannelse-, kultur-, landdistrikts- og socialpolitik, men da den nyudnævnte skatteminister, Morten Bødskov, spurgte, om jeg havde lyst til at være med på hans hold som ordfører, var jeg ikke i tvivl.

- Jeg har stadig plads i de førnævnte udvalg - uddannelse og landdistrikterne vil stadig fylde meget i mit arbejde - og som skatteordfører får jeg nu mulighed for at arbejde med mange dagsordener, der er vigtige for borgere og samfund: »De bredeste skuldre skal bære de største byrder«, »at betale sin skat er en hjørnesten i vores velfærdssamfund«, »vi skal have et skattevæsen, vi kan stole på«, »vi skal styrke indsatsen mod skattely, svindel og spekulationer ditto«.

- Disse udsagn har altid været vigtige i mit politiske arbejde, og jeg er rigtig glad for, at jeg nu kommer ind i maskinrummet og får mulighed for at påvirke tingene, påpeger Troels Ravn.

På Esbjerg Havn mødtes skatteminister og ordfører med Toldstyrelse og erhvervsliv for at drøfte konsekvenserne ved et britisk No-Deal brexit.

(Foto: Privatfoto)

 

 

I 40 år har Tove Klose hjulpet patienter i området med tænderne, og hendes holdning er klar.

- Det skal være en god oplevelse at gå til tandlæge.

 

(læs mere under annoncen)

Martinsen - ny

(har du brug for revision eller rådgivning, så tryk på annoncen)

 

 

 

13. august 1979 startede Tove Klose som nyuddannet tandlæge i en klinik i Vejen for siden at starte egen klinik.

- 1. maj i fjor var det faktisk 30 år siden, jeg startede selv, fortæller Tove Klose til migogvejen.

Hun startede med en enkelt medarbejder i den nye klinik på Nørregade i Vejen, men siden er det gået fremad.

- I dag er vi oppe på 10, konstaterer Tove Klose.

Så sent som i mandags startede en ny tandlæge i klinikken. Det er Mikael Bonde, der er kommet til.

- Vi er i dag tre tandlæger og en behandler, og det betyder, at vi har mulighed for at tage nye kunder ind, fortæller jubilaren.

Kunderne kommer primært fra lokalområdet, men Tove Klose oplever også mange, der fortsætter i klinikken, selvom de er rejst fra området.

- Da jeg startede, var vi faktisk fem tandlægeklinikker i Vejen, men nu er vi kun to, noterer Tove Klose.

Hun ved godt, at ikke alle er lige begejstrede for et besøg i tandlægestolen, og det skal kunderne gerne mærke.

- Som behandler uanset branche vil vi det godt for folk, og derfor er det vigtigt, at kunderne får en god oplevelse ved at gå til tandlæge, påpeger Tove Klose.

Gennem de 40 år har branchen været gennem en stor udvikling. I dag er det f.eks. stort set slut med sølv i tænderne - der arbejdes i plastic, og hele udviklingen er vigtig for Tove Klose, der hvert år deltager på flere kurser for at kunne følge udviklingen.

- Jeg er også med i en kvalitetscirkel med flere tandlæger, der mødes på skift nogle gange om året for at snakke udvikling, og næste gang mødes vi faktisk her hos mig, fortæller den lokale tandlæge.

Tove Klose er fyldt 64 år, men det får hende ikke til at gå med planer om at sige farvel til kunderne:

- Jeg fortsætter så længe, jeg har lysten til at hjælpe, og den fejler ikke noget. siger Tove Klose, der på billedet er fotograferet sammen med en del af personalet.

(Foto: LLN Press)

 

 

Toyota Louis Lund i Vejen har ansat den 31-årige Per Rathgen som salgskonsulent.

 

(læs under annoncen)

Franks Tøj

(hvis det gælder tøj, fodtøj og vin - tryk på annoncen)

 


Han er dog ikke ukendt i firmaet.

Han er blevet udlært i huset og har tidligere været ansat i perioden 2012-2015.

Nu vender han tilbage til Toyota med masser erfaring fra bilbranchen.

Salgsteamet hos Toyota Louis Lund i Vejen består nu af Leo Christensen og Per Rathgen.

(Foto: PR-foto)

 

 

Samtidig med starten på det nye skoleår er der kommet ny chef på Vejen Business College.

 

(læs mere under annoncen)

Skaarups Auto

(når det gælder biler, så tryk på annoncen)

 

 

Det er 52-årige Kim Bisgaard, der er startet som ny uddannelseschef, hvor han får ansvaret for den daglige drift på skolens ungdomsuddannelser.

Han kommer fra et job som afdelingsleder på Lemvig Gymnasium, hvor han har været ansat siden 1997.

- Min kone stammer fra det sønderjyske, og derfor havde vi et ønske om at komme her ned, fortæller Kim Bisgaard til migogvejen.

Kim Bisgaard afløser Morten Kornerup-Bang, der er blevet skolens forstander.

(Foto: LLN Press©)

 

 

10-årige Freja Holm, Brørup, har ikke ligget på den lade side i sommerferien.

 

(læs mere under annoncen)

Kvickly - ny

(find de seneste tilbud ved at trykke på annoncen)

 

 

Hun har tværtimod været aktiv med sten og malegrej til fordel for kampen mod cancer.

- Jeg vil gerne samle ind, så flere kan blive raske efter at have fået sygdommen, fortæller Freja Holm til migogvejen.

Hun har haft sygdommen meget tæt på. Både mor, mormor, bedstemor og en onkel har været ramt af sygdommen.

Freja Holm har startet indsamlingen, hvor målet er 10.000 kroner.

- Jeg har samlet ind en uge og er oppe på 1890 kroner, lyder det med glæde fra Freja Holm.

Hun sælger »knæk cancer«-sten for 25 kroner, men der er også mulighed for at donere 100 kroner via sms.

De første 36 sten er lavet, men Freja Holm forventer at skulle i gang med flere, selvom der nu også kaldes ind til skolegang.

Pengene kan sendes via sms, mens Freja Holm - og familien - har fået lavet en aftale om, at stenene kan købes hos Inn Art i Brørup.

- Jeg læste om hendes projekt på Facebook, og det er rigtig sejt, og derfor vil jeg gerne sælge dem her i butkken, fortæller butikkens indehaver, Susanne Iversen.

(Fotos: LLN Press©)

 

 

Indsamlingen kan følges her, hvor der også kan doneres penge:

https://www.cancer.dk/stoet-os/din-indsamling/personlige-indsamling/vis/frejas-knaek-cancer-sten/?fbclid=IwAR3Dsn1lb55D9qCpO054UbbsbaEwkIzz-er0zTRmtK23cFt2oqVgHLlY20M

 

 

freja holm 3freja holm 3

 

Mens valget af Venstres gruppeledelse i Folketinget fandt sted tidligere på ugen, er det først nu på Venstres sommergruppemøde, at den resterende ordførerkabale er blevet lagt.

Anni Matthiesen, der er valgt her i området, får et nyt område at beskæftige sig med.

 

(læs mere under annoncen)

Ide Centret

 

 

Anni Matthiesen bliver Venstres nye social- og indenrigsordfører.

Derudover er hun blevet medlem af henholdsvis Børne- og Undervisningsudvalget, Miljø- og Fødevareudvalget, Sydslesvigudvalget, Udvalget for Landdistrikter og Øer, Beskæftigelsesudvalget og Social- og Indenrigsudvalget.

Det lokale Folketingsmedlem glæder sig over det nye ordførerskab og udvalgsposterne, og hun ser frem til at tage hul på en ny og spændende udfordring.

- Det bliver vildt spændende og udfordrende at tage hul på mit nye ordførerskab som social- og indenrigsordfører. Med det nye ordførerskab får jeg nu travlt med at læse op og holde møder med folk og organisationer på området, så jeg kan være klar til det nye folketingsår, der starter 1. oktober, siger Anni Matthiesen i en pressemeddelelse.

- Det glæder mig også, at jeg fortsat er at finde i henholdsvis Børne- og Undervisningsudvalget, Miljø- og Fødevareudvalget, Sydslesvigudvalget, Udvalget for Landdistrikter og Øer, Beskæftigelsesudvalget og Social- og Indenrigsudvalget. Det er alle områder, som er vigtige for os her i Syd- og Sønderjylland, og derfor har det været en stor prioritet for mig at fortsætte i disse udvalg, påpeger Anni Matthiesen.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

 

Anni Matthiesen (V) fortsætter i Venstres gruppeledelse.

 

(læs mere under annoncen)

Kvickly - ny

(vil du se de seneste tilbud, så tryk på annoncen)

 


Mandag sluttede sommerferien for alvor, da Venstres nye gruppeledelse i Folketinget skulle konstitueres.

Kristian Jensen blev valgt som gruppeformand, Jakob Ellemann-Jensen blev politisk ordfører og Sophie Løhde gruppenæstformand.

Erling Bonnesen blev valgt til gruppesekretær og Karen Ellemann som præsidiemedlem, og derudover blev Anni Matthiesen, Christoffer Melson og Tommy Ahlers valgt af folketingsgruppen til at sidde i gruppeledelsen.

Dermed fortsætter den lokale Anni Matthiesen i Venstres gruppeledelse.

- Jeg glæder mig over, at ledelsen af folketingsgruppen er konstitueret, og at jeg er blevet genvalgt af folketingsgruppen til at være i Venstres ledelse. Det er en stor ære at blive valgt sammen med gode kræfter som Lars Løkke Rasmussen, Jakob Ellemann-Jensen, Kristian Jensen, Sophie Løhde, Erling Bonnesen, Christoffer Melson og Tommy Ahlers. Dermed kan vi nu tage hul på en ny og spændende politisk sæson, siger Anni Matthiesen i en pressemeddelelse.

Fordelingen af ordførerposter og udvalgsposter besluttes på Venstres sommergruppemøde sidst i denne uge.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

 

Efter godt et år som sælger er Thomas Kjærsgaard tilbage i ledergruppen i Vejen Idrætscenter.

Han er tiltrådt en nyoprettet stilling som driftschef.

Thomas Kjærsgaard har udover hovedansvaret for forplejningsområdet også ansvar for flere driftsområder og indkøb.

- Det er som at komme hjem igen, siger Thomas Kjærsgaard, der glæder sig til at fortsætte med at servicere de mange gæster og i det hele taget at være med til at udvikle hele centeret.

- Der er altid udvikling og nye tiltag. Det inspirerer mig, og jeg glæder mig til hver eneste arbejdsdag på et at landsdelens største mødesteder, siger Thomas Kjærsgaard i en pressemeddelelse.

- Vi er glade for at have Thomas tilbage i folden. Han er vellidt, har stor erfaring og passer rigtig godt ind i VIC-ånden. Vejen Idrætscenter udvikler sig stadigt på antal af gæster og events. Det stiller derfor krav til, at vi også udvikler organisationen, og her udfylder Thomas fremover en vigtig funktion, lyder det fra direktør Jakob Sander.

(Foto: PR-foto)

 

Ved søndagens afslutning på DM for bygarder i Vejen var der royalt besøg.

Det var greveparret, Sussie og Ingolf, der besøgte arrangementet.

 

(læs mere under annoncen)

LLN Press/migogvejen

 

Han er protektor for Landsgardeforeningen og har tidligere deltaget ved en del mesterskaber og i øvrigt også tidligere gæst i en del af Vejen Gardens koncerter.

Parret blev modtaget af Landsgardeforeningens landsformand, Carsten Petersen, og næstformand Kirsten Nielsen.

Protektorens officielle titel er Hans excellense Ingolf greve af Rosenborg, der faktisk var den sandsynlige arving til den danske trone.

Ved gårsdagens mesterskaber var det også grev Ingolf, der overrakte pokalen til de bedste gardere ved DM, Vejen Gardens Jørgen Schmidt.

For landsformand Carsten Petersen, LGF, var der også tale om et gensyn med Vejen og Vejen Idrætscenter, og hans melding om afviklingen er meget klar:

- Jeg er meget tilfreds. Det kan ikke gøres bedre. Det er gået over al forventning, siger Carsten Petersen til migogvejen.

For to år siden var Vejen Garden vært for DM for bygarder, mens det denne gang er LGF og Vejen Idrætscenter, der har stået for planlægningen og afviklingen af mesterskaberne.

- Der skal to til en tango, og sammen med Vejen Idrætscenter glider tangoen bare hen over gulvet, og faciliteter og rammer er bare unikke her, noterede Carsten Petersen, der ikke lægger skjul på, at det jo også er rart, at parterne kender hinanden efter DM for to år siden.

Kendskabet gør, at folk i centret ved, hvad et DM for bygarder indebærer. Der skal bl.a. være plads til de mange instrumenter, der fylder godt.

Trods roserne sagde Carsten Petersen til det store publikum ved afslutningen, at mesterskaberne om to år skal afvikles et andet sted.

Ifølge vores oplysninger tyder meget på, at mesterskaberne om to år afvikles på Sjælland.

(Fotos: LLN Press©)

 

 

bygarder 38bygarder 38