Sport
migogvejen - læses gratis Vi elsker Brørup Vi elsker Holsted Vi elsker Rødding Vi elsker Vejen

SPEEDWAY: Vejret er perfekt til en aften på speedwaybanen og se de bedste kørere forsvare de lokale farver. Der er dog intet, der lige nu tyder på, at der snart er mulighed for at komme til ligaløb i Holsted - måske snarere tværtimod.

- Den seneste udvikling og de seneste udmeldinger giver ikke ligefrem grund til optimisme, men indtil videre afventer vi de endelige udmeldinger mht. mulighederne for idrætten i Danmark, så intet er endnu besluttet, siger direktøren i Holsted Tigers, K. Preben Hansen, til migogvejen.

 

* * *

 

GOLF: Vejen Golfklub havde 88 deltagere med i en lokal turnering.

golf vejen 02 08 pr

Fra højre er det Henrik Nissen, Golfexperten, Ivan Holm, vinder A-rækken, Lars I. Clausen, vinder B-rækken, Henrik Gade, vinder C-rækken og turneringsleder Peder Lunde. (Foto: Vejen Golfklub)

 

FODBOLD: Føvlings serie 3 hold fik søndag en kanonstart på efteårssæsonen. Udekampen mod Esbjerg IF 92 blev vundet så sikkert som 11-2 efter en føring på 5-0 ved pausen. Theis Vistoft Ramvad bragte sit hold foran allerede i det første minut. Martin Møller Faaborg Christensen, Jannick Knudsen og Chr. Pensen scorede hver tre, mens Mads Østergaard Jaenicke scorede et mål.

Lørdag eftermiddag får Føvling/Stenderup UI besøg af Tjæreborg.

 

* * *

 

FODBOLD: Bække rykkede i efteråret op i serie 4, men coronaen betød, at der først denne weekend var kamp om points, og det gjorde Bække godt. Hjemmekampen mod Læborg blev vundet med 1-0.

 

* * *

 

FODBOLD: Jels lagde ud i en målrig kamp i serie 4. Ni gange blev der scoret, og Jels scorede fem af målene og vandt hjemmekampen mod Ribe med 5-4.

 

Ganske vist er der en fyldt - og blød - springgrav under, men der er nu alligevel langt ned.

 

(læs videre under annoncen)

MC Syd bundannonce

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

 

Mange af gymnasterne på sommerens gymnastikskole i Rødding Centret valgte derfor det sikre og trygge - at springe med træneren.

Til gengæld lyste de op, når de så var kommet ned og havde overvundet frygten.

Traditionen tro var der lavet et tårn, som gymnasterne kunne springe ud fra som et af de forskellige tilbud til deltagerne.

85 gymnaster i alderen 6-10 år fra bl.a. Rødding, Brørup, Vejen og Ribe var på skole i tre dage og sluttede af med en miniopvisning for pårørende.

Det var DGI Sydvest, der stod for arrangementet, der naturligvis skal gentages næste år.

(Fotos: LLN Press©)

 

gymnastikskole 20 01gymnastikskole 20 03gymnastikskole 20 04gymnastikskole 20 05

 

FODBOLD: I kampens sidste 45 minutter blev det nærmest kattens leg med musen, da Røddings serie 3 hold tog fat på efterårssæsonen.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen Kommune bundannonce

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Rødding var i eftermiddag på besøg i Vojens og vandt så sikkert som 9-1 efter en føring på 2-1 ved pausen.

 - Det er en storsejr, som var fuldt fortjent. Vi skulle endelig ud at se, hvor vi stod henne som hold efter sommerferien. Vi starter godt og får straffe efter syv min, som sikkert bliver omsat til mål. Derefter så får Vojens en halv chance og udligner. Derefter spiller solen og varmen en del ind for begge hold. Vi får dog fortjent scoret til 2-1 inden halvleg.

- Vi får lavet lidt om i halvlegen og går styrket ud til anden halvleg. Vi får hurtigt scoret, og det betyder pres og klasseforskel i resten af kampen. Vi scorer næsten efter behag og kunne have scoret flere mål. Det er lækkert som træner at se det, vi har trænet hen imod, giver en sejr. Jeg er meget tilfreds og glad på holdes og spillernes vegne. Flot debut til Christian Holm Riis og Lasse Tygesen, lyder det fra Røddings træner, Jan Olesen.

Målscore: Valdemar Hold Riis, Frederik Zeberg, Mathias Christensen to mål, Søren Zeberg tre mål og to selvmål.

- Vi ser nu frem mod en ny spændende uge inden hjemmekampen på fredag mod Lundtofte, som vandt 6-1 i dag, siger Jan Olesen til migogvejen.

 

* * *

  

 FODBOLD: Vejens serie 2 hold fik en dårlig start på sæsonen. Holdet tabte eftermiddagens udekamp mod HTS med 1-3 og var endda bagefter med 0-3, inden der blev reducerert kort før slutfløjtet.

 

* * *

 

TENNIS: Vejens bedste tennishold var i dag på besøg i Gråsten til den første kamp efter sommerferien. En sikker sejr på 6-0 betyder, at holdet hænger fast i toppen af rækken.

Holdet kan dog ikke selv afgøre, om de slutter på førstepladsen, da nederlaget mod Vejle i sæsonens første kamp betyder, at Vejle skal tabe en af de sidste tre kampe, for at Vejen har en chance for at få duksepladsen ved sæsonafslutningen.

tennis 20 03 pr

 

 

Både hjemmeholdets spillere, gæsterne, tilskuerne og dommeren for den sags skyld kiggede langt efter dagens sidste spark på Brørup Stadion.

 

(læs videre under annoncen)

Gadeberg Begravelsesforretning 377 x 300

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

Ville bolden sejle over Brammings mål, eller ville den ende inde i målet og sikre Brørup uafgjort i efterårets første kamp i serie 3.

 Billedet herunder giver svaret - og teksten fortsætter under billedet.

 

brørup s3 20 02

 

Bolden ender i nettaget, og dermed er sejren på 3-2 til Bramming i hus.

I første halvleg scorede først Bramming og dermed Brørups Jeppe Eriksen på straffespark.

Efter pausen havde Brørup-spillerne bolden mest, men det var Bramming, der bragte sig foran med 3-1.

Frederik Maasbøl reducerede en halv snes minutter før slutfløjtet, og så skete der ikke mere på måltavlen, selvom Brørup en overgang var to spillere i overtal efter to gule kort til Bramming.

Brørup skal næste søndag spille på udebane mod Gørding-Vejrup Fodbold.

(Fotos: LLN Press©)

 

brørup s3 20 03brørup s3 20 04brørup s3 20 05brørup s3 20 06

 

Vejen Tennisklub og Vejen Badmintonklub har i løbet af sommeren afviklet to ketchercamps for børn og unge.

I denne uge har der været 15 spillere i gang.

- Vi afholdt også en camp i uge 29, hvor der var fokus på badminton. I denne uge har vi så haft mere fokus på tennis, siger formanden for Vejen Tennisklub, Pelle Lindahl.

- Vi få rigtig god feedback på de her ketchercamps, fordi de spreder sig over flere discipliner, så vi vil uden tvivl fortsætte med at arrangere camps på denne måde, noterer formanden overfor migogvejen.

Børnene får ved arrangementet to dage fyldt med ketchersport og forplejning, og så får alle deltagere en t-shirt, de kan tage med hjem.

(Fotos: LLN Press©) 

 

tennisskole 20 02

 

Efter to års pause er der igen fodboldskole i Vejen.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen Kommune bundannonce

(tryk på annoncen og læs mere)

 

 

 

Det er Vejen Sportsforening, der afvikler en DBU fodboldskole ved Vejen Idrætscenter for 26. gang efter at holdt pause i 2018 og 2019.

83 piger og drenge er meldt til, og de er delt op i fem grupper, hvor der hver er en træner og en trænerassistent.

Troels Ravn debuterer i år som trænerleder efter tidligere at have været træner på skolen, mens Leif Christensen igen er skoleleder og i år deltager på fodboldskolen i Vejen for 23. gang.

Inden starten på arrangementet var der kontakt til Coronalinjen omkring muligheden for at tage et billede af alle deltagere, og det er ikke et problem, når man holder sig under forsamlingsforbuddet på 100 personer.

(Foto: LLN Press©)

 

To lokale tennisspillere spillede sig søndag på podiet ved tennisturneringen i Vejen.

 

(læs videre under annoncen)

Toyota Aygo

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

 

 

Vejen Tennisklub har i weekenden afholdt en stor turnering, hvor spillerne i højeste niveau dystede om titlen i Vejen Yonex Open, mens spillerne på motionsniveau dystede om titlen i Vejen Mini Wimbledon.

30 spillere fra tennisklubber i Aalborg, Give, Vojens, Ribe, Brørup, og Esbjerg var tilmeldt turneringen, der blev afviklet i en flot ramme og begunstiget af et godt sommervejr og mange tilskuere.

Efter en lang række spændende kampe kunne formand for Vejen Tennisklub, Pelle Lindahl, søndag eftermiddag overrække præmier.

Lars Baes, Give, vandt Vejen Yonex Open med Jørgen Andersen, Brørup, som nummer to.

Vejen Mini Wimbledon blev vundet af Kasper Jensen, Odense, med Troels Ravn, Vejen, på andenpladsen.

(Fotos: PR-fotos)

 

tennis troels pr

Troels Ravn spillede sig op på podiets andenplads. 

 

tennis 20 01 pr

Jørgen Andersen, Brørup, blev nummer to.

 

 

Som optakt til næste weekends sæsonstart spillede Røddings serie 3 hold i dag testkamp mod HTS fra serie 2.

 

(læs videre under annoncen)

377x300 Knudsen Porte ny

(tryk på annoncen og se mere)

 

 

 

- Jeg er meget tilfreds med det, jeg ser i dag, og det giver en vis tryghed frem mod næste lørdag, hvor vi spiller første tureningskamp i Vojens, siger Rødding-træner Jan Olesen til migogvejen.

Resultatet i dag var ikke det vigtigste, men Rødding havde faktisk fortjent bedre skæbne end et nederlag på 0-1.

- Vi taber 1-0, men efter spil og chancer så havde uafgjort nok været mest rigtig, mener Jan Olesen.

- Vi spiller mod et serie 2 hold, der havde fart i benene når de fik lov. De første 30 min sad vi på alt og burde have scoret på en af vores chancer. Vi slipper lidt gassen, og HTS spiller sig ind i kampen og har overtaget til halvleg. Anden halvleg starter de bedst og får lagt et godt pres, hvor vi kommer til at stå langt tilbage. De scorer heldig på en dødbold, som bliver rettet af på vej mod mål, forklarer Jan Olesen om kampens forløb.

- Vi kommer dog godt igen til sidst og burde have scoret til sidst, men desværre så tog deres bedste mand - målmanden - også den, konstaterer træner Jan Olesen.

Han glæder sig over, at der hele tiden byder sig nye spillere til.

- Det er derfor lækkert som træner at have frit valg på alle hylder. Nogen vil blive skuffet, men sådan er gamet desværre, siger Jan Olesen og ser frem til den kommende uge, hvor tingene skal finpudses og truppen gøres klar til lørdag.

(Arkivfoto: LLN Press©)

 

Næste weekend gælder det points i turneringen, og områdets højst rangerende mandskab fik lørdag en god optakt.

 

(læs videre under annoncen)

Vejen BC bund

(tryk på annoncen og læs mere)

 

 

 

På en bane ved Vejen Idrætscenter vandt Vejens serie 2 hold med 5-3 over serie 1 holdet fra Bramdrupdam.

Med tre scoringer satte Nikolaj Ravn for alvor sit aftryk på en kamp, hvor Vejen tilspillede sig masser af målchancer.

Alt for mange af dem blev dog misbrugt på det skammeligste, og det betød, at Bramdrupdam efter 1-0 til Vejen gik til pausen med en føring på 2-1.

- En solid sejr, lyder det samlet fra Vejen-træner Lars Martin Gaarde trods de mange brændte chancer.

Emil Knudsen og Joakim Spang scorede et enkelt mål for Vejen.

Lørdag gælder det første turneringskamp, hvor Vejen spiller på udebane mod HTS, der er et samarbejde mellem Horne IF, Sig/Thorstrup IF og Tistrup Boldklub.

(Fotos: LLN Press©)

 

fodbold vejen s2 20 04fodbold vejen s2 20 02fodbold vejen s2 20 01

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft