migogvejen - Her er plads til din annonce - top migogvejen - læses gratis migogvejen - topannonce - nyheder i mailbox

Mange ting blev drøftet, da Holsted Lokalråd havde  sit årlige dialogmøde med kommunens økonomiudvalg.

Bl.a. beplantning imellem Højmarksvej og Storegade - og asfalt.

 

(læs mere under annoncen)

Myreekspressen

 

Mange borgere undrer sig over den dårlige asfaltbelægning på den sydlige del af Højmarksvej - og har gjort det igennem flere år.

Derfor har det også været et tema flere gange på de årlige dialogmøder imellem kommunens økonomiudvalg og Holsted Lokalråd.

Årsagen til den dårlige asfaltbelægning er, at Vejen Forsyning igennem længere tid har haft planer om ny kloakering på netop den del af Højmarksvej, og det ville derfor ikke give mening at lægge ny asfalt på og derefter grave det op igen året efter.

På dette års dialogmøde havde Holsted Lokalråd medtaget et forslag om at lave en ny beplantning imellem Højmarksvej og Storegade gående ud på følgende:

1. Arealet med forårsløg udvides (forlænges), så det når hele området igennem
2. I næste række plantes blomstrende buske (forsytia eksempelvis)
3. I tredje række japanske kirsebær
4. I fjerde række kunne der så komme frugttræer (æbler og pærer), der i sensommeren kunne være frit tilgængelige for byens borgere.

Det hele kunne spejlvendes, så det bliver ens fra de to veje.

- Forslaget blev positivt modtaget, skriver lokalrådet i en pressemeddelelse.

Tidsplanen lyder nu, at Vejen Forsyning går i gang med kloakarbejdet i 2020.

- I den forbindelse er det planen at etablere regnvandsbassiner i netop det område imellem Højmarksvej og Storegade, og i den forbindelse åbner kommunen muligheden for, at lokalrådets tanker kan tages med, lyder det videre.

Lokalrådet påtalte også, at man tidligere havde blomsterbede med sommerblomster rundt omkring i byen, men de er efterhånden blev nedlagt.

- Det er ofte drift og vedligehold, som den slags beplantninger falder på, og derfor er den nyetablerede gruppe, »Smuk Holsted« indtænkt i tankerne omkring disse beplantninger, og kommunen viste positivt interesse for at genetablere blomsterbedene igen, hvis andre vil stå for den efterfølgende vedligehold, skriver lokalrådet i pressemeddelelsen.

(Foto: Privatfoto)

 

 

dagens nyheder i din mailbox

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, får du dagens nyheder sendt til din mailbox.

nyhedsbrev luft