Følg migogvejen på Facebook  

Om to uger helt præcist 1. maj flytter Sydjysk Sparekasses afdelinger i Brørup og Vejen sammen i nye lokaler på Nørregade 8 i Vejen.

Indvielsen af de nye lokaler markeres med åbent hus 3. maj, hvor der også er Open by Night i byen.

 

(læs videre under annoncen)

Antenneforeningen Vejen - topannonce

(tryk på annoncen og se mere)

 

Samtidig med indvielsen etablerer Sydjysk Sparekasse en ny erhvervsafdeling i Vejen, hvor Jørgen Schmidt bliver afdelingsdirektør.

Jørgen Schmidt har igennem en årrække været leder af Vejen Garden og er et kendt ansigt i Vejen- og Brørup-området.

Rolf Møller Jepsen vil som hidtil være afdelingsdirektør for privat.

- Vi glæder os utrolig meget til at samle 15 dygtige medarbejdere i Vejen. Afdelingen har stærke kompetencer indenfor både privat og erhverv. Som lokalt pengeinstitut sætter vi en ære i at lære vores kunder at kende og forstå deres problemstillinger og behov. Det gælder både for de private kunder og erhvervskunderne, siger adm. direktør Max Hovedskov bl.a. i en pressemeddelelse.

- Jeg ser et stort potentiale i at kunne byde kunderne i Vejen og omegn velkommen i en stærk og lokalforankret sparekasse, der bakker op om lokalsamfundet. Samtidig vil jeg gerne understrege, at vi med sammenlægningen af Brørup og Vejen afdelinger på ingen måde har glemt Brørup – tværtimod. Vi vil fortsat være til stede i Brørup én dag om ugen, og derudover kan der altid aftales møder efter behov, noterer direktøren.

(Foto: PR-foto)