Følg migogvejen på Facebook  

Til hverdag er det lokale folketingsmedlem, Troels Ravn, skatteordfører i Folketinget for Socialdemokratiet, men i denne uge er skatten erstattet af fodbolden.

 

(læs videre under annoncen)

Gadeberg Begravelsesforretning 377 x 300

(tryk på annoncen og læs mere)

 

 

 

Han er trænerleder på DBUs fodboldskole i Vejen.

- Jeg er bidt af en gal fodbold, som Troels Ravn selv formulerer det.

Han har tidligere været træner på fodboldskolen, men nu er han trådt over som trænerleder på fodboldskolen, der er genopstået efter to års pause.

83 børn i alderen seks til 14 år er med, og Troels Ravn er med til at trække i trådene for at give børnene en god (fodbold-) oplevelse.

Troels Ravn har selv spillet fodbold, siden han var fem år gammel og er derfor næsten opvokset i et omklædningsrum.

- Jeg er vild med fodbold. Derfor er det også nærliggende for mig at bruge en uge af min sommerferie på fodboldskolen, hvor fodbold er på programmet fra morgen til midt på eftermiddagen, siger han til migogvejen.

Selvom børnene naturligvis får skærpet deres boldevner, er legen i højsædet på den ugelange fodboldskole.

- Drenge og piger blandes på tværs af alder og køn. Det, de har til fælles, er fodbolden, og det er sundt at møde andre med samme interesse som én selv. Konkurrenceelementet lægger vi lidt til side. Det handler først og fremmest om at være med, noterer Troels Ravn.

Han er i øvrigt ikke alene om at repræsentere familien Ravn. Sønnen Nikolaj er også med på skolen - endnu en gang. Denne gang som træner for en af de fem grupper, deltagerne er delt op i.

Det er Vejen Sportsforening, der står som arrangør af fodboldskolen i Vejen.

(Fotos: LLN Press©)

 

troels ravn fodboldskole pr

Troels Ravn fotograferet før starten på fodboldskolen i Vejen i morges. (Foto: NR-foto)